TeknolojiEkibi
Eylül 08, 2010, 01:33:04 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: whites xlt kullanma kulavuzu hakkında yardım  (Okunma Sayısı 1612 defa)
azimunsal
Onbaşı

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 04, 2007, 10:36:10 ÖS »

slm arkadaşlar whites xlt kullanma kulavuzu ve toprak ayarı hakkında elinde bilgisi olan varsa yardım ederseniz cok minnattar olurum
Uykusuz
Administrator
Binbaşı

Eski Nick: elbombaci

elbombaci@gmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ekim 07, 2007, 01:02:30 ÖÖ »

Anca ingilizcesini bulabildim.
http://www.savefile.com/files/1105264

Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır. Akıl temkinlidir. Korka korka atar adımlarını. ‘Aman sakın kendini’ diye tembihler. Halbuki aşk öyle mi? Onun tek dediği: ‘Bırak kendini, ko gitsin!’Akıl kolay kolay yıkılmaz. Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer. Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur. Ne varsa harap bir kalpte var!
dedektor33
Teğmen
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2007, 05:56:33 ÖÖ »

COARSE GEB ve FİNE GEB i ayarla
tumulus
Onbaşı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 04, 2008, 06:16:05 ÖS »

SELAM ARKADAŞIM ORJİNALİNDE ÇEVİRME TÜRKÇESİNİ BULDUM   FAKAT  75 YTL İSTEDİ.
EN AZINDAN FİATI HAKKINDA BİLGİN OLSUN..SAYGILARIMLA

HATA O İKTİDAR SAHİPLERİ ŞAHSİ MENFAATLERİNİ MÜSTEVLİLERİN SİYASİ EMMELLERİ İLE TEVHİT EDEBİLİRLER .

M. K . ATATÜRK
fahreneith
Onbaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Mart 18, 2009, 08:54:10 ÖS »

arkadaşım XLT toprak ayarını kendi yapar senin ayreten yapmana gerek yok makinayı açtığında önce hava da tut iki kere öter  sonra topraga tut bu kadar başka ayar istemez
amale
Er

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 20, 2009, 02:34:33 ÖS »

slm;
                  xlt ve dfx te hava ve toprak ayarı ; ilk önce kablove başlık sarımı çok itinalı yapılır kesinlikle boşluk bırakılmaz sapta oynama olmaz , bu işlemler bittikten sonra başlık 150 cm havaya kaldırılır hangi proğramda çalışılacaksa o seçilir ve ok basılır uyarı gelir hava ayarı yapılsınmı diye başlık havadayken tekrar okeylenir tek bi bib sesi duyulur ekranda bir uyarı daha gelir o uyarıda oklemeden başlık toprağı öpüşük vaziyette iken tekrar ok yapılır yine tek bir bib gelmesi gerekir şayet gelmesse çoklu sesler gelirse bu işlem tekrarlanır. tek bib geldikten sonra aramaya başlanır şayet çok ötmeler varsa ac sens azaltılır sadece makina sesi kalana kadar rahatladığı yerde bırakılır.  derinliği ac sens etkiler ayrıca pramp again 15 khz mixet mode bunlar derinliği çok etkiler..    herkese kolay gelsin (xlt de 15 khz yoktur onu aramayınız) 
amale
Er

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 20, 2009, 02:37:08 ÖS »

http://www.nacibaba.com/forum_posts.asp?TID=14            ayrıca buradada bütün ayrıntılarıyla anlatılmakta türkçe kullanma klavuzuda var tekrar kolay gelsinnn....
elsidi
Üsteğmen
**

yaser_kop_54@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Nisan 18, 2010, 02:33:31 ÖS »

Bana 'GOLD SCOPE super profi A9000' Dedektörün türkçe kullanma kılavuzu lazım
Bir bilen arkadaşımdan yardım bekliyorum.
magicstorm1
Yüzbaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Haziran 19, 2010, 01:20:45 ÖS »

bende var adresini telini bırak özelden kargo parasını öderim dersen yollarım eskiden teeste çalıştım 99 2006 arası Sırıtan
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Theme Desgin By Mic[R]ofiX