Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

TGSL onerisi

Başlatan zerog26, 30 Mart 2011, 19:54:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

konfakay

http://www.silverdog.co.uk/shop/index.php?route=product/category&path=35

sipariş verecek olursa ben varım babin saracak arkadaşta var gordinorus arkadaş babini kaça sararsınız?
Linkback: Ynt: TGSL onerisi

konfakay

gordianus diyecektim emeği parçası teli  ne kadar ustam ben bir bobin sardırmayı planlıyorum

ceryan3200

Alıntı yapılan: konfakay - 27 Nisan 2011, 16:31:22
http://www.silverdog.co.uk/shop/index.php?route=product/category&path=35

sipariş verecek olursa ben varım babin saracak arkadaşta var gordinorus arkadaş babini kaça sararsınız?
slm daha önceki sattıkları pcb de hatalar vardı geotechte göstermişler doğruluğundan eminsen siparişi öyle ver saygılar
ceryan3200

erolunall

Selam
TGSL EDU son  hali  PCB pdften  basılabilir  halde .
indirme linki

kaynak;
http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?t=12692&page=182

İyi  günler.
Erol

ademsu

TGSL EDU da  kablo parazitlenmesi varmı erol..

erolunall

Selam
Honestly I like how my version and I've never had problems with some vital signs false. Greetings. Eduardo.

Yanlış sinyal problemi almadım  demiş  ama  ben  yapmadım.  Seside elderadonun  sesi  gibi  olmuş.

Erol

ademsu

Sağolasın erol ..

değmenci

Alıntı yapılan: ademsu - 27 Nisan 2011, 22:35:26
TGSL EDU da  kablo parazitlenmesi varmı erol..
valla arkadaşım ben tgs yi yaptım parazitlenme felan yok istersen videosunu çektim oradan bakabilirsin

değmenci

ademsu

tesoro eldorado disk de kablo hareketlenmesinden kaynaklanan parazitler kesemedim masa üstünde iyi dökünanlarını paylaşırsan sevinirim hata bendenmi devredenmi anlarım saygılar...

çavuş

Merhabalar...

Arkadaşlar TGS/TGSL bunlar bayağı iş gören makinalar.Parazitlenme bobini ve makinayı iyi kutulayamamaktan kaynaklanıyor.Bu iki öğeye önem verirseniz sorunsuz kullanabilirsinz. değmenci yide tebrik ediyorum ilk defa bu makinanın toprakta çekilmiş videosunu yükledi.

Dekamon

Tgsl De 2cmlik parada 36cm mesafe yakalamak istiyorsanız şu ayrıntılara çok dikkat edin;öncelikle bf245 yerine j107 kullanın,Bobin degerleri ise tx:100 tur=5.60mH,RX:105 Tur=6.18mH ÖLÇÜLERİNDE SARDIGINIZDA 1TL çekim mesafesi havada 36cm rahat yakalarsınız..kolay gelsin..

GORDİANUS

yapacak olan tgs yapsın devrede hata yok bizzat orijinal devrelen kıyasladım super cıhaz dd bobınlen yapılırsa xp den aşa yerı yok tek kelimeyle super 60cm den tek para cıhazı arayanlar beklentı olanlar başka devre yapsınlar tgs cekmıyo....okadar.60cm den ceken vlf varsa bana da devresını atıversınler.toprak altı mukemel derınnık cok ıyı toprakta baz cıhazlar ıcın 40cm cok nadır bu cıhazlar ıyı operator gereklı bı de.35cm den yakalarsa yıne ıyı zemınde op başinin ustune koy o cıhazı.

serkan2727

slm ustalar
tsg  de  kaç  pot  var

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious