TeknolojiEkibi
Eylül 08, 2010, 01:56:05 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: pıc16c717 okuma  (Okunma Sayısı 66 defa)
murattw01
Onbaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Temmuz 30, 2010, 10:48:22 ÖS »

merhaba arkadaşlar pıc16c717 yi-pic-eeprom-programlayici ile okudamadım acaba kilitmi var bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
pro-TR
Yüzbaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2010, 01:31:14 ÖÖ »

merhaba arkadaşlar pıc16c717 yi-pic-eeprom-programlayici ile okudamadım acaba kilitmi var bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim

s.a. bildiğim kadarıyle c serisi PIC ler bir kez programlanırlar ve okunamazlar

Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...
Uykusuz
Administrator
Binbaşı

Eski Nick: elbombaci

elbombaci@gmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2010, 11:45:30 ÖÖ »

Merhaba

C serisi pic'ler bir kez programlanırlar fakat kod koruması konulmamışsa okunabilirler. Programlayıcınız sağlam ise koruma konulmuş olabilir. Gelen datalar 0 mı?

Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır. Akıl temkinlidir. Korka korka atar adımlarını. ‘Aman sakın kendini’ diye tembihler. Halbuki aşk öyle mi? Onun tek dediği: ‘Bırak kendini, ko gitsin!’Akıl kolay kolay yıkılmaz. Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer. Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur. Ne varsa harap bir kalpte var!
murattw01
Onbaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2010, 07:26:48 ÖS »

sa evet gelen datalar 0
Uykusuz
Administrator
Binbaşı

elbombaci@gmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2010, 07:34:54 ÖS »

O halde %90 koruma konulmuş demektir, diğer ihtimal de PIC'in bozuk olması Göz kırpan

Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır. Akıl temkinlidir. Korka korka atar adımlarını. ‘Aman sakın kendini’ diye tembihler. Halbuki aşk öyle mi? Onun tek dediği: ‘Bırak kendini, ko gitsin!’Akıl kolay kolay yıkılmaz. Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer. Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur. Ne varsa harap bir kalpte var!
murattw01
Onbaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2010, 07:46:42 ÖS »

programcı kendi yaptıgım cihaz  ( Multi PIC Programmer 5 Ver_2)
murattw01
Onbaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2010, 07:48:10 ÖS »

korumalı ise açma imkanı varmı
Uykusuz
Administrator
Binbaşı

elbombaci@gmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Temmuz 31, 2010, 07:49:59 ÖS »

Korumalı PIC'leri okuyabilen bir programlayıcı henüz yapılamadı  Göz kırpan Yurt dışında bir firma var eğer içindeki bilgiler sizin için çok değerli ise buraya gönderiyorsunuz PIC'i, onlar elektron mikroskobu ile içindeki veriyi okuyup size gönderiyorlar. Fakat size kaça mal olur bilemiyorum.

pro-TR
Yüzbaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2010, 01:42:18 ÖÖ »

Korumalı PIC'leri okuyabilen bir programlayıcı henüz yapılamadı  Göz kırpan Yurt dışında bir firma var eğer içindeki bilgiler sizin için çok değerli ise buraya gönderiyorsunuz PIC'i, onlar elektron mikroskobu ile içindeki veriyi okuyup size gönderiyorlar. Fakat size kaça mal olur bilemiyorum.

200 dolara alıyor firma, ama kanunen yasak türk yasalarına göre...
toplamda maliyeti 3 işlemci + kargo ücreti ve 200 dolar.

Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Theme Desgin By Mic[R]ofiX