Gönderen Konu: Delta Pulse 3S  (Okunma sayısı 4156662 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat_42

  • Üsteğmen
  • **
  • İleti: 76
  • Cinsiyet: Bay
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1440 : 16 Aralık 2013, 21:51:49 »
Evet hocam memnunum şuan bobinden. Arazide yapiyorum hocam denemeyi ama bobini hareket ettirmeden calistiriyorum cihazi sifirliyorum biraz caliştiktan sonra once kesik kesik sonra da surekli olarak duşuk seviyede otuyor deger veriyor.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 7969
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1441 : 16 Aralık 2013, 22:12:23 »
Evet hocam memnunum şuan bobinden. Arazide yapiyorum hocam denemeyi ama bobini hareket ettirmeden calistiriyorum cihazi sifirliyorum biraz caliştiktan sonra once kesik kesik sonra da surekli olarak duşuk seviyede otuyor deger veriyor.

%80 akünüz iyi değil.
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı ...SİNYALCİ...

  • Söz Sahibi+
  • Yarbay
  • *****
  • İleti: 2243
  • Cinsiyet: Bay
  • ...İNCİNSENDE İNCİTME...
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1442 : 16 Aralık 2013, 22:42:15 »
Sayın Karadağ bugün cat 5e kablo aldım sizin kablonun aynısı 1m2 başlık için kac tur kaç ohm sarmalıyım saygılar.
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Çevrimdışı onur600

  • Söz Sahibi+
  • General
  • *****
  • İleti: 4028
  • Cinsiyet: Bay
  • ne çektin be...
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1443 : 16 Aralık 2013, 22:49:50 »
http://youtu.be/5sOy9KVD5fk
Eşik  ooo da en ufak bir tıkırdama ve parazit yok.Vido kesmek zorunda kaldım başka türlü yükleyemedim iş yerinde anca bukadar oldu...
saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

whatsap ihbar 5443372844
Teknolojiekibi Tokat bayi

Çevrimdışı murat_42

  • Üsteğmen
  • **
  • İleti: 76
  • Cinsiyet: Bay
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1444 : 17 Aralık 2013, 00:15:56 »
Hocam akunun maximum ve minimum degerleri ne olmali kullandigim 12v 2ah ama 12v 7ah kullansam olurmu...

Çevrimdışı tutkusezgin

  • Yüzbaşı
  • ***
  • İleti: 122
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1445 : 17 Aralık 2013, 12:05:08 »
Evet hocam memnunum şuan bobinden. Arazide yapiyorum hocam denemeyi ama bobini hareket ettirmeden calistiriyorum cihazi sifirliyorum biraz caliştiktan sonra once kesik kesik sonra da surekli olarak duşuk seviyede otuyor deger veriyor.

Slm Murat_42 Aynı sorun bendede var ama ben bobinden kaynaklandığını düşünüyor.Çünkü benim bobinimde rijit değil ben sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum ama ustalarımız daha iyi bilir tabiki ve sadece mantığımı yürütüyorum onlar bilgi ve tecrübelerini.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 7969
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1446 : 17 Aralık 2013, 16:04:01 »
Merhaba Karadağ ustam uzun süredir fırsat buluk gönderememiştim fotoları.Bugun fırsatını buldum ve ekliyorum hemen.

Cihaz o kadar süperki çalışmaktaki kesinlikle hiç bir zaman sahile gittiğim zaman boş geçmiyor.Okudugum kadarıyla çoğu kişi tektekçilik için iyi bir cihaz değil diyor ama ben sürekli sahilde kullanıyorum  bu cihazı mukemmel sadece bobinim kötü onuda Tesla usta halledicek ama şuan maddi durum sıkıntısı var.Birde karadağ ustam benim cihazımda ayrımda - + olarak göstermiyor.bunu nasıl yapabiliriz ? çalışmalarında başarıların devamını dilerim bizlere bu aleti sundugun için emekleri ve paylaşımların için çok teşşekkürler.


Merhaba,

Kusura bakmayın farketmemişim. Konu hızlı ilerleyince gözden kaçabiliyor.

Dedektörü beğenmenize sevindim. Tektekçilik konusunda sizin gibi yorumları olan birçok kullanıcı var. + ve - için versiyona bakmanız lazım. Versiyon 1.5 değilse + ve - yazmaz. Yazımım güncellememiz lazım.

Kutulama ile ilgili, besleme konnektörünü yeşil klemens olarak bırakmışsınız. Bu sorun teşkil eder. Direkt PCB ye lehimleyin. Ayrıca alü bağlantı konnektörünüz de görünmüyor. O da çok önemli.

Saygılar
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 7969
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1447 : 17 Aralık 2013, 16:06:03 »
Hocam akunun maximum ve minimum degerleri ne olmali kullandigim 12v 2ah ama 12v 7ah kullansam olurmu...

Min 3A kullanın. Ama sadece öenmli olan akım değeri değil. Akünün durumu da bir hayli önemli. Akü çok hızlı bir şekilde azalıyorsa dedektör kendi kendine sinyal vermeye başlayabilir.

Saygılar
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 7969
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1448 : 17 Aralık 2013, 16:06:45 »
Sayın Karadağ bugün cat 5e kablo aldım sizin kablonun aynısı 1m2 başlık için kac tur kaç ohm sarmalıyım saygılar.

1 tur cat5 yani 8 tur bobin yapın.

Saygılar
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 7969
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1449 : 17 Aralık 2013, 16:07:41 »
http://youtu.be/5sOy9KVD5fk
Eşik  ooo da en ufak bir tıkırdama ve parazit yok.Vido kesmek zorunda kaldım başka türlü yükleyemedim iş yerinde anca bukadar oldu...
saygılar

Video için teşekkür ederiz. Birşey dikkatimi çekti dedektör açıldıktan sonra tune butonuna bastınız mı?

Saygılar
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı onur600

  • Söz Sahibi+
  • General
  • *****
  • İleti: 4028
  • Cinsiyet: Bay
  • ne çektin be...
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1450 : 17 Aralık 2013, 16:26:11 »
s.a. Tune işlemini yapıyorum ve gürültünün ve metalin bol olduğu atelyede eşik000 kadar düşüpde tıkırdamamasının sebebi kullanılan bobinden kaynaklanıyor....Tune yapmasanızda cihazın tıkırdaması gerekmezmi?
Akşam tuneli bir şekilde video çekmeye çalışırım ...
Ben sadece bazı arkaşların eşik değerini 040 lara yükseltipde hala tıkırdama omlasına binayen bu videoyu koydum...
Besleme kalitesi,bobin ayarı ve kutu içersinde kirlilik olmadıktan sonra cihazda sorun olma itimali yok.
Tek sıkıntım + ve - Alternatif akımın gözünü seveyim :)
Saygılar
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2013, 16:28:38 Gönderen: onur600 »
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

whatsap ihbar 5443372844
Teknolojiekibi Tokat bayi

Çevrimdışı tivos

  • Söz Sahibi+
  • Binbaşı
  • *****
  • İleti: 1707
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1451 : 17 Aralık 2013, 16:30:27 »
Karadağ ustam bu makine için bir kullanım ve ayar kitapçığı hazırlasanız. Gördüğüm kadarıyla bir çok arkadaş için iyi olacak. Tabi zamanınız varsa. Sanırım 3d testleri ile uğraşıyorsunuz. Kolay gelsin...

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 7969
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1452 : 17 Aralık 2013, 16:37:36 »
s.a. Tune işlemini yapıyorum ve gürültünün ve metalin bol olduğu atelyede eşik000 kadar düşüpde tıkırdamamasının sebebi kullanılan bobinden kaynaklanıyor....Tune yapmasanızda cihazın tıkırdaması gerekmezmi?
Akşam tuneli bir şekilde video çekmeye çalışırım ...
Ben sadece bazı arkaşların eşik değerini 040 lara yükseltipde hala tıkırdama omlasına binayen bu videoyu koydum...
Besleme kalitesi,bobin ayarı ve kutu içersinde kirlilik olmadıktan sonra cihazda sorun olma itimali yok.
Tek sıkıntım + ve - Alternatif akımın gözünü seveyim :)
Saygılar

Tuneyi sadece barlardan biri kalktığı için sormuştum. Bobin farklı deyince cevabı almış oldum. Ellerinize sağlık. Bu bağlamda devrenin haricindeki ekipmanların ne kadar önemli olduğunu birkez daha görmüş olduk.

Saygılar
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 7969
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1453 : 17 Aralık 2013, 16:38:46 »
Karadağ ustam bu makine için bir kullanım ve ayar kitapçığı hazırlasanız. Gördüğüm kadarıyla bir çok arkadaş için iyi olacak. Tabi zamanınız varsa. Sanırım 3d testleri ile uğraşıyorsunuz. Kolay gelsin...

3d olayı bitti. Şimdilik bası devre bekliyorum. Testler tamam ;)
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı murat_42

  • Üsteğmen
  • **
  • İleti: 76
  • Cinsiyet: Bay
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1454 : 17 Aralık 2013, 16:59:18 »
s.a. Tune işlemini yapıyorum ve gürültünün ve metalin bol olduğu atelyede eşik000 kadar düşüpde tıkırdamamasının sebebi kullanılan bobinden kaynaklanıyor....Tune yapmasanızda cihazın tıkırdaması gerekmezmi?
Akşam tuneli bir şekilde video çekmeye çalışırım ...
Ben sadece bazı arkaşların eşik değerini 040 lara yükseltipde hala tıkırdama omlasına binayen bu videoyu koydum...
Besleme kalitesi,bobin ayarı ve kutu içersinde kirlilik olmadıktan sonra cihazda sorun olma itimali yok.
Tek sıkıntım + ve - Alternatif akımın gözünü seveyim :)
Saygılar
Bazi arkadarlar eşik degeri 040 da cihazi susturamiyor derken benden bahsettiniz sanirsam hocam ama ben dp3s ile evde eşik degeri 00 iken cok deneme yaptim. gayet guzelde calisiyodu gonderme yapmaniza gerek yok yani.

Çevrimdışı tivos

  • Söz Sahibi+
  • Binbaşı
  • *****
  • İleti: 1707
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1455 : 17 Aralık 2013, 17:04:11 »
Karadağ ustam bende test yapabilmek için sabırsızlanıyorum. ne zaman test yapabiliriz sizce .Havalardan iki haftadır çıkamıyorum. Evde paslanıcaz diye korkuyorum  8)

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 7969
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1456 : 17 Aralık 2013, 17:14:00 »
Karadağ ustam bende test yapabilmek için sabırsızlanıyorum. ne zaman test yapabiliriz sizce .Havalardan iki haftadır çıkamıyorum. Evde paslanıcaz diye korkuyorum  8)

PCB bekliyorum. Gelir gelmez test yapabilirsiniz. Tüm yazılım işleri tamam.
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 7969
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1457 : 17 Aralık 2013, 17:26:58 »
s.a. Tune işlemini yapıyorum ve gürültünün ve metalin bol olduğu atelyede eşik000 kadar düşüpde tıkırdamamasının sebebi kullanılan bobinden kaynaklanıyor....Tune yapmasanızda cihazın tıkırdaması gerekmezmi?
Akşam tuneli bir şekilde video çekmeye çalışırım ...
Ben sadece bazı arkaşların eşik değerini 040 lara yükseltipde hala tıkırdama omlasına binayen bu videoyu koydum...
Besleme kalitesi,bobin ayarı ve kutu içersinde kirlilik olmadıktan sonra cihazda sorun olma itimali yok.
Tek sıkıntım + ve - Alternatif akımın gözünü seveyim :)
Saygılar
Bazi arkadarlar eşik degeri 040 da cihazi susturamiyor derken benden bahsettiniz sanirsam hocam ama ben dp3s ile evde eşik degeri 00 iken cok deneme yaptim. gayet guzelde calisiyodu gonderme yapmaniza gerek yok yani.

Birbirinize karşı bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.

Sizin sorununuz bobin rijitliği ve akü ile ilgili gibi görünüyor. Tabii kullanırkan bir hata yapmıyorsanız.

Dedektörü tune butonuna basarak açın. Sonrasında tekrar tune butpnuna basın. Bu işlemleri bobin arama pozisyonunda iken yapın. Eğer bu ayardan sonra dedektör birsüre sabit ve stabil çalışıyor ve sonrasında sinyal vermeye başlıyorsa akünüz kötü demektir. Bu ayarladan sonra bobini haraket ettirdiğinizde dedektör hayali sinyal veriyorsa bobininiz kötü demektir.

Saygılar
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı murat_42

  • Üsteğmen
  • **
  • İleti: 76
  • Cinsiyet: Bay
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1458 : 17 Aralık 2013, 17:49:55 »
Hocam Buyuk ihtimalle akude sıkınti var biraz calisinca Kendi kendine tikirdarken ve deger gosterirken pil seviyesinde de biraz azalma oluyor sonra tekrar ful gosteriyor. bobinle gezinti yaparken stabiletesi oyle bişey olmayan yerlerde bozulmuyor ama biraz calişinca gezinti yapsamda yapmasamda kendi kendine tikirdamaya ve deger vermeye başliyor...

Çevrimdışı onur600

  • Söz Sahibi+
  • General
  • *****
  • İleti: 4028
  • Cinsiyet: Bay
  • ne çektin be...
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #1459 : 17 Aralık 2013, 22:29:11 »
s.a. Tune işlemini yapıyorum ve gürültünün ve metalin bol olduğu atelyede eşik000 kadar düşüpde tıkırdamamasının sebebi kullanılan bobinden kaynaklanıyor....Tune yapmasanızda cihazın tıkırdaması gerekmezmi?
Akşam tuneli bir şekilde video çekmeye çalışırım ...
Ben sadece bazı arkaşların eşik değerini 040 lara yükseltipde hala tıkırdama omlasına binayen bu videoyu koydum...
Besleme kalitesi,bobin ayarı ve kutu içersinde kirlilik olmadıktan sonra cihazda sorun olma itimali yok.
Tek sıkıntım + ve - Alternatif akımın gözünü seveyim :)
Saygılar
Bazi arkadarlar eşik degeri 040 da cihazi susturamiyor derken benden bahsettiniz sanirsam hocam ama ben dp3s ile evde eşik degeri 00 iken cok deneme yaptim. gayet guzelde calisiyodu gonderme yapmaniza gerek yok yani.
Murat ustam bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım şahsen özür dilerim...ben örnek olarak bir değer belirtmek istemiştim.Mutlakaki sorunlar sıkıntılar farklı olabilir.Sanırım çoğu zaman yadırgadığım bir duruma düşmüşüm tekrar özür dilerim...
saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

whatsap ihbar 5443372844
Teknolojiekibi Tokat bayi